STATE OF NEW HAMPSHIRE

Honorarium or Expense Reimbursement Report (RSA 14-C) For Legislators and Legislative Employees

Type or Print all Information Clearly: FEB 1 9 2020 Name: Joseph A Pitre Work Phone #: 603-755-2447 Middle Last First Work Address: 107 North Main St, Concord, NH Office/Appointment/Employment held: Legislator Source of Expense Reimbursement, Honorarium, Ticket or Free Admission, or Meals and/or Beverages List the full name, post office address, occupation, and principal place of business, if any, of the source of any reportable expense reimbursement, honorarium, ticket or free admission to a political, charitable, or ceremonial event, or meals or beverages consumed at a meeting or event, the purpose of which is to discuss official business, with a value greater than \$50. If the source is an Individual: Name of Source: Middle Last Post Office Address: Occupation: Principal Place of Business: If the source is a Corporation or other Entity: Name of Corporation Entity: The Foundation for Excellence in Education Slager Name of Person Representing the Corporation/Entity: Heather Work Address of Person Representing the Corporation/Entity: PO Box I 0691 Tallahassee, FL 32302 I am reporting: An Expense Reimbursement with value over \$50.00. (For costs that are waived, forgiven, reduced, prepaid, or reimbursed by a third party (other than the General Court) for attendance at a qualified event, pursuant RSA 14-C:2, III.) Value of Expense Reimbursement: \$1023 Date Received: 13 Jan 2020 If exact value is unknown, provide an estimate of the value of the gift or honorarium and identify the value as an estimate. ☐ Exact xx Estimate An Honorarium with value over \$50.00. (For payment from third parties for an appearance, speech, written article or other document, service as a consultant or advisor, or participation in a discussion group or similar activities related to legislative matters, pursuant to RSA 14-C:2, V.) Value of Honorarium: Date Received: If exact value is unknown, provide an estimate of the value of the gift or honorarium and identify the value as an estimate. ∃ Exact ☐ Estimate A ticket or free admission to a political, charitable, or ceremonial event with value over \$50.00. (Pursuant to RSA 14-C:4, I.)

Meals and/or beverages consumed at a meeting or event the purpose of which is to discuss official business with value over \$50.00. (Pursuant to RSA 14-C:4, II.)

or an equivalent do event. Indicate belo or equivalent docur	ocument which addres ow the names of the sp ment.	ses the subjects addresses the subjects addresses of activities in	essed and the time a cases where they are to this Expens	red to attach a copy of the schedule of all activities are not indicated on the see Reimbursement, Honor beverages.	ies at the e agenda
•	on to a State or Natio	•			
	or national legislative		other entities from	n whom you received a	donation
Full Name of Donator	Post Office Address	Value of Donation	Date Received	Name of Legislative Associa	ation
	(A	Attach Additional Sheets if	Necessary)		
"I have read RSA 1- of my knowledge as		or affirm that the fore	going information	n is true and complete to	the best
SIGNATURE OF F	MA		/	J Feb 20 DATE FILED	
\$ 1 AL		TOWN WELL Y			

				₹ 27 Sessions ▼		
All Days	Wed Dec 05	Thu Dec 06	Fri Dec 07			
		All Sessions	(27)		다 My interests	
Wed O	ec 05					
3:30	PM					
—	0 PM- 6:00 PM (2 rly Registration					
	Avoid the Thursday	morning crowd	and check in ear	ly! Regi	istration will be open from 3:30-6:00	
Thu De	€ 06					
7:45	AM					
	5 AM- 8:30 AM (4					
Ne	tworking Break	fast				
©	M2, Marquis Ballroo	om .				
8:30	ÁM					

8:30 AM- 9:45 AM (1 Hour, 15 Min)

Contact the organizer

Opening Keynote featuring Governor Jeb Bush

© M2, Marquis Ballroom

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/291453)

10:00 AM

☆ 10:00 AM- 11:00 AM (1 Hour)

Strategy Session 1: The Science of Learning: Pre-K and Early Literacy

© MZ, Salons 12/13

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/330353)

Inttos://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/327289)

(https://www.excelinec /agenda/speakers/32

☆ 10:00 AM- 11:00 AM (1 Hour)

Strategy Session 2: Fast Tracks to the Economy's Most In-Demand Jobs: Strengthening **State Career and Technical Education Programs**

© M2, Salons 1/2

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/329449)

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/327991)

(https:/www.excelinec /agenda/speakers/32! ☆ 10:00 AM- 11:00 AM (-1 Hour)

Strategy Session 3: Barriers No More: Facilities Access for Charter Schools

© M2, Salons 3/4

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/352601)

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/324080)

(https:/www.excelinec/agenda/speakers/35.

11:00 AM

☆ 11:00 AM- 11:30 AM (30 Min)

Networking Break

⑤ MZ

11:30 AM

☆ 11:30 AM- 1:00 PM (1 Hour, 30 Min)

Keynote Lunch featuring Chip Heath, Author, The Power of Moments

© M2, Marquis Ballroom

(https://www.excelinedsummit.org/ /agenda/speakers/300297)

1:15 PM



☆ 1:15 PM- 2:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 4: Integrating Social Emotional Learning & Academic Development

© MZ, Salons 12/13

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/302897)

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/345865)

(https://www.excelinec /agenda/speakers/35.

☆ 1:15 PM- 2:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 5: Dollars Driving Results: Funding Lessons from Higher Ed

© M2, Salons 1/2

Inttps://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/330033)

Intips://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/348842)

(https://www.excelinec /agenda/speakers/29t

☆ 1:15 PM 2:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 6: Rising to the Challenge of School Turnaround

@ M2, Salons 3/4

littps:/www.excelivedsummit.org lagenda/speakers/296478)

Inttps://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/350282)

(https:/www.excelinec /agenda/speakers/35. ☆ 2:15 PM- 2:45 PM (30 Min)

Networking Break

M2

2:45 PM

☆ 2:45 PM- 4:00 PM (1 Hour, 15 Min)

General Session featuring Dr. Raj Chetty, The Equality of Opportunity Project

M2, Marquis Ballroom

(https://www.escelinedsammit.org /agenda/speakers/291647)

4:15 PM

☆: 4:15 PM- 5:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 7: Addressing Critical Gaps in Teaching Capacity

@ M2, Salons 1/2

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/350469)

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/352711)

(https:/www.excelinec/agenda/speakers/30)

☆ 4:15 PM- 5:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 8: Hacking College Access and Affordability

MZ, Salons 3/4

(https://www.excelinedsummit.org/ /agenda/speakers/352715) (https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/347227)

(https://www.excelinec/agenda/speakers/35.

☆ 4:15 PM- 5:15 PM (1 Hour)

Strategy Session 9: Where the Schools Have No Zones: State Open Enrollment Policies

@ M2, Salons 12/13

(https://www.excelinedsummit.org/ /agenda/speakers/352480) (https://www.excelinedsummit.org/ /agenda/speakers/301914) (https://www.excelinec/agenda/speakers/35)

5:30 PM

☆ 5:30 PM-6:15 PM (45 Min)

Sponsored Roundtable Sessions

MZ, Marquis Ballroom

☆	5:30 PM- 6:15 PM (45 Min)	

Sponsored Roundtable: What evidence do we have that we are preparing our students to succeed in life?

© M2, Marquis Ballroom

Sponsored By: NWEA

Measuring What Matters

6:00 PM

☆ 6:00 PM-7:00 PM (1 Hour)

National Summit Holiday Reception

© Second Level, Foyer

Fri Dec 07

7:15 AM

☆ 7:15 AM-8:15 AM (1 Hour)

Networking Breakfast

© MZ, Marquis Ballroom

8:35 AM

8:15 AM- 9:15 AM (1 Hour)

Morning Keynote featuring Dr. Howard Fuller, Marquette University

© M2, Marquis Ballroom

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/300293)

9:15 AM

☆ 9:15 AM- 9:45 AM (30 Min)

Networking Break

© M2

9:45 AM

☆ 9:45 AM- 10:45 AM (1 Hour)

General Session featuring Andreas Schleicher, Organisation for Economic Cooperation and Development

© M2, Marquis Ballroom

(https://www.excelinedsummit.org/ /agenda/speakers/291648)

11:00 AW

☆ 11:00 AM- 12:00 PM (1 Hour)

Strategy Session 10: Journeys in Innovation: Local Leaders Share Their Stories

(P) M2, Salons 1/2

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/324063)

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/spealurs/352746)

(https://www.excelinec/agenda/speakers/320

☆ 11:00 AM- 12:00 PM (1 Hour)

Strategy Session 11: Policy Primer: 2018 Changes Impacting Private School Choice

© MZ, Salons 3/4

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/352481)

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/352476)

(https://www.excelinec/agenda/speakers/34)

☆ 11:00 AM- 12:00 PM (1 Hour)

Strategy Session 12: Innovations in Student Assessment and Reporting

© M2, Salons 12/13

(https://www.excelinedsummit.org/agenda/speakers/352482)

(https://www.excelinedsummit.org/ agenda/speakers/352748) (https://www.excelinec/agenda/speakers/32)

☆ 12:15 PM- 1:30 PM (1 Hour, 15 Min)

Awards Luncheon honoring Eva Moskowitz, Success Academy Charter Schools

© M2, Marquis Ballroom

(https://www.excelinedsummit.org /agenda/speakers/300184)